If love is just a race then I never seem to get first place

Är i köket och tittar på medans Annie steker pannkakor. Och självklart kommer våran landlord in i köket när vi lyssnar på Jens på högsta volym, och precis när jag idag lånat ut 20 pund till Annie av den hyran vi skulle betalt till honom för mer än en vecka sedan. Men han frågade inte om den som tur var, men allt var bara jätteobekvämt.
Vi har lite småplaner på att åka till Belgien och gå på konsert den 4 juni, vi får se vad som händer med dom planerna. Idag har annars varit en fin dag, fortfarande stekhett ute, och vi gick in till stan och sen tillbaka. Och åt mozzarella, tomat och gurkmackor och drack saft på taket när vi kom hem.
Hjälp vad skillad hon är, nu vände min kamrat just en pannkaka genom att kasta upp den i luften, önskar också att jag var så cool.
Och juste på torsdag ska vi se Mystery Jets i Edinburgh. Gick upp klockan 10 idag för då släpptes det biljetter(som var gratis förutom 1 pund i service avg) till konserten, åh vad grymt det kommer bli. För dom ska spela alla låtarna från nya skivan som släpps i juli och har haft Flash a hungry smile från den skivan på repeat ett bra tag nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0