Well you don't build a city in one day but in twenty years you should have something

För nästan en månad sen nu fyllde jag 20 år. Den dagen firade vi med att äta en stor stor frukost, sedan gå och köpa Buckfast och så mycket öl vi kunde bära. Sen gick bjöd Annie mig på Ketchup, en resturang som hade alla möjliga sorters hamburgare(flera olika vegetariska också, himlen!) och som vi pratat om i evigheter att gå till. Om ni är i Glasgow någongång måste ni absolut gå dit. Och sen gick vi ut och firade det hela på Sleazys såklart. Där träffade vi ett par americanare som hade blåa fleecetröjor och som köpte red stripe till oss. Komisk kväll.

(sista 2 bilderna är snodda från Annie)

Luften smakar som en jordgubbspaj

Vaknade av att det var strålande sol ute. Så hoppade i mina shorts, satte på tekokaren, gick ner i köket, rostade mackor, satte på denhär spellistan och gick ut och satte mig på taket för att äta frukost. Det har inte varit takfrukost väder på flera veckor typ så det var helt fantastiskt. förutom att salladen typ blåste av mackan, men det gjorde inte så mycket.

När jag var nere och rostade mackorna hittade jag detta brev från Charlotte. Det finns nästan inget jag älskar så mycket som att få brev.

I tried to do handstands for you, but everytime I fell for you


Burning hearts and poisoned darts for broken hearts

Sitter just nu och äter vad som kan vara världens godaste glass. Häagen-Dazs Mascarpone, passions fruit och truffles(var rea på asda) Smält dock, men det gör inte så mycket, för att våran frys frostar igen så man inte kan få in mer än 1 grej.
Igår var vi ute. Det var fint för allt slutade upp på en efterfest med folk med brinnande hjärtan som jammade loss och spelade musik på glasburkar, filmburkar och trummor. Jag har aldrig sett ett finare leende på Annies läppar just där och just då, det var så himla himla fint, och jag kunde inte låta bli att själv sitta och le också! Folk med brinnande hjärtan är det finaste jag vet. Och så klockan sju kommer det in en granne och klagar på oväsendet men ingen brydde sig särskilt mycket förutom att alla bara garvade, och så fortsatte vi sitta i det skabbiga men charmiga köket lite tystare bara. 
(all credd till Annie för de flesta fotona, för jag var alldeles för feg för att våga ta upp min kamera)

Another dead end night, I wonder who you see?

Det är så bra, så bra.

I don't mind the rain


Summer is gonna take the pain away

Precis så.

Roadtrip genom Skottland

Mamma kom på besök och hon hyrde bil och vi tog den och åkte uppåt i Skottland.
Vi stannade i Perth för att äta lunch.
Soundtracket till resan. Lyckades bara få med mig fyra skivor så de som gick på repeat var Mystery Jets - Serotonin, Lasse Lindh - Lasse Lindh, Moneybrother - Blood panic och Shout out louds - Our ill wills.
Vi åkte förbi ett stånd som sålde hallon så mamma kunde inte låta bli och stanna och köpa två askar hallon och en med jordgubbar för 5 pund.
Vägen från ett bilfönster.
Så fantastiskt fint landskap Skottland har, jag lyckas bara inte fånga det på bild.
Sen kom vi fram till en ort som hette Aberlour och bestämde oss för att ta in på ett Bed and Breakfast där för att det hade blivit mörkt och det var dags att äta middag.
Jag och mamma drack lokal öl.
Det dracks lokal whisky
Sen gick vi en promenad i ösregnet så att våra skor blev genomblöta. Inte en jävel var ute och gick och man kunde nästan tro att vi var i en spökstad
Sen var det ny dag och dags för frukost!
Vi åkte upp till havet i Loissiemouth högst upp innan vi begav oss tillbaka mot Glasgow

Kvällsfika

Kom precis hem från en roadtripen och ska nu sätta mig i fönstret med annie och äta mackor med ost som mamma hade med från Belgien och dricka te med alldeles för mycket mjölk och socker

Iväg ett tag

Nu åker jag iväg på en roadtrip i Skottland. Vet inte riktigt var vi kommer hamna, är tillbaka på torsdag kväll. Hörs då

On and on and on

Och regnet bara fortsätter att ösa ner som det har gjort hela dagen och det låter som om att det blir hårdare och hårdare regn hela tiden. Lät precis som det droppade in, precis som det gjorde i vintras, och kanske är det för att det regnar så mycket. Men det är okej, för nu är det sommar, och det är varmt sommarregn och vi är fortfarande i Glasgow efter drygt 8 månader och jag har lite svårt att förstå det. Rummet är lite finare så här på sommaren, när man kan sitta på taket och kolla på solnedgången varje dag, se ut över takåsarna över den fantastiska staden. Jag har svårt att greppa det. Att jag fortfarande är här. Och jag är fantastiskt glad över att fortfarande befinna mig i staden jag älskar.

Ful men glad

Jag har ett skottskbankkonto! ÄNTLIGEN! Det tog bara någon månad för att få dom att förstå att jag skulle få skaffa ett.

Bara det

No one is availible to chat.

You set me on fire

Finast idag var när jag läste bästa Annies blogg. Så sjukt rörd. Tryck på bilden så kommer ni dit.
(hoppas det var ok att jag snodde bilden från dig annie.)

Broke down but found home

Kom just hem från skabbpuben där jag hade varit och kollat på VM finalen. Hejade på Holland så trist att dom inte vann men det var ändp en grym spännande match. Jag börjar bli något av en stammis där nu, efter att jag var där och kollade England-Tyskland förut också. Och det är samma äldre dam som jobbar i baren och tar betalt för min pint med Tennents. Tror hon kände igen mig för det är inte så värst många som hänger där. Fint att man blivit stammis på en skabbpub.

Igår jobbade jag som glasscollector(skriver det istället för glasplockare för då tror alla jag berättar det för att jag plockar glas på en äng eller något) och jag var ovanligt klumpig. Jag är väl alltid lite små fumlig men igår tappade jag ett glas-glas(de flesta glas vi har är av plast) och ramlade när det bara var två trappsteg med massa plastglas i handen och alla typ stirrade. Har fortfarande inte skrivit något anställningskontrakt för alla banker hatar fortfarande mig trots att jag nu skaffat ett brev från min svenska bank, ska gå till en sista bank på tisdag för miljonte gången typ. Men men.

Förövrigt så gick jag förbi ASDA och handlade mat påvägen hem från matchen, och så tog jag den lite längre vägen hem då man kan se över hela staden och det var MAGISKT. En känsla av total lycka kom för en stund över mig, det är sommar och Annie och jag är fortfarande kvar i den staden vi älskar så. Och det var så galet vackert med stadens alla ljus och så bergen i bakgrunden, och solen som just gått ner. Ni skulle varit med.

and then you start to feel old at nineteen

Okej bara drygt fem minuter kvar av mina tonår, och det känns en aning sorgligt. Tänker att jag inte alls hunnit med allt jag skulle. Men så tänker jag igen och fan vad jag gjort saker, så som:
-gett Marcus Allbäck en hel kartong grillchips
-kört Molotov Jives turnébuss och efterfestat med halva bandet
-bott i Glasgow i 8 månader!
-tatuerat mig
-haft piercat ögonbryn
-tagit körkort

och det är inte så illa. 20 snart, nu kör vi. Första låten jag lyssna på som 20 åring är Glory days to come med Johnossi. För den innehåller den fantastiska låtraden:
Well you don´t build a city in a day
but in twenty years you should have something
and while waiting for the glory days to come
I sing a song

It's fading and I can't hear what you're saying

Och just nu är jag kär i den här låten med Mystery Jets. Från deras nya skiva som släpptes i måndags.

Så där som det är


Ingenting spelar nån roll, blicken rakt fram som i videon The Bittersweet Symphony, så har det vart i hela mitt liv

"Hej! I really love your company and I think you're so javla gorgeous. Txt me this afternoon im in the studio but i want u with me x" 29/12-09

Then again it doesn't matter.

Watch me, watch me

Tillbaks i Glasgow och det känns toppen! Sitter just nu och lyssnar på Spotify med en massa låtar Annie köat åt mig medans hon är och duschar och det är himla fint. Just nu är det Wild beasts med All the king's men som spelas. Nu är allt som vanligt och det känns så jävla bra. Har dock haft en helt fantastisk vecka på Peace and love festivalen i Sverige med grymt många bra konserter!

RSS 2.0