Can you see in the dark?

Det var alldeles för länge sedan jag laddade upp bilder här så här kommer lite bilder från igår. Jag mötte upp Annie och Bruce på Mono och drack öl, sedan begav vi oss till Bloc för att se Bruce's band spela. Där var det en helt fantastiskt stämning, alla var så himla glada och så vänliga. För det fattades 40 cent när vi skulle köpa öl och då gav en främling det till oss bara sådär. Mono har målat över allt fint toaklotter och tagit ner alla affischer men BLOC hade massa fint toaklotter så tror visst att det ska bli vårat nya stammis ställe.När vi drack Red stripe på pint och väntade på att Other people(som bandet hette) skulle börja spela så var det typ Open Mic och det var en charmig karl som gjorde en fin version av Frightened rabbits låt Keep yourself warm. Fint!

Fick även en skiva stucken i handen och såg senare att det var någon promotion för en kväll på stereo den 30 september då de skulle samla in pengar till The glad café som dom hade planer på att öppna i Southside.
The glad café is going to be a new café/200 capacity music and arts venue in the Pollokshields area. This will provide a new creative hub for the Southside community.

Det låter som en helt fantastisk idé!

Kommentarer
Postat av: ACB

LIKE

2010-08-24 @ 15:01:12
URL: http://åh du är så tyst

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0