Burden of tomorrow

Sitter och läser om askan fortfarande. Och tycker det är bra att folk kanske inser att man borde lagt pengar på att utveckla snbabbtågen istället för att flyga överallt, för om man hade tänkt mer på miljön tidigare och tagit tåget istället och inte flugit så mycket hade det aldrig blivit en så stor katastrof nu när flygen inte går. Varför engagerar jag mig i något som egentligen inte berör mig?  Funderar på att ställa ut en vit tallrik i natt och se om det regnar aska på den. Annie tycker jag borde engagera mig politiskt istället och skickar mig skottska länkar om det.

Har varit på biblioteket idag och skrivit ut personal letter som om jag vpgar ska lämna in tillsammans med mitt CV till ställen jag vill jobba på. Nu när jag har bloggat om det måste jag göra det också, det känns en aning skrämmande.

I natt var det himla hålligång här på Queens Drive, vaknar av ett sms från Ida där hon berättar att hon inte kommer iväg tyvärr, innan det har Mattia precis smsat och tycker vi borde komma till Sleazys, någongång mittinatten ramlar en affisch ner och jag vaknar och säger något halft vaken halft sovande till en Aannie som inte märkt något. Och tidigt tidigt på morgonen när jag ska gå på toa öppnar jag dörren för att se den småmärklige karln som jobbar åt Allan med att tömma soporna och städa de allmäna utrymmena, han säger något till mig men jag bara stänger dörren och tänker att jag får somna om fast jag är kissnödig. Så kan det vara en helt vanlig natt och morgon här i Glasgow. Spännande.

Nu ska jag gå ner och laga tacopasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0